Muziekvereniging "Dr. Nuijens"

Welkom

dr nuijens

 

Welkom op de internetsite van onze muziekvereniging. 

"Dr. Nuijens”  uit Westwoud/Hoogkarspel is een actieve en enthousiaste muziekvereniging met bijna 100 leden. De vereniging heeft een eigen opleiding waar beginnende muzikanten onder begeleiding van professionele docenten les krijgen in ons eigen onderkomen “Odeon”. Muzikaliteit maar bovenal gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel!

 

De vereniging kan worden onderverdeeld in 4 onderdelen:

De Fanfare:
In een bezetting van jong tot oud(er) wordt onder leiding van Niels Marchal wekelijks een breed repertoire gerepeteerd op de woensdagavond.

De Slagwerkgroep:
Een enthousiaste groep van ongeveer 20 personen. Op de maandagavond wordt onder leiding van Bart Koning muziek gerepeteerd waarin het entertainment element zeer aanwezig is. “Dr. Nuijens” heeft ook vele slagwerkleerlingen!


Het Leerlingenorkest en Opstaporkest:
Het begin van de muzikale ontplooiing onder leiding van Jeroen van Veldhuizen. Een groeiende groep starters die in groepsverband op de woensdagavond muziek maken.

De BOF-fers,
De jongste leerlingen die ondre leiding van Marleen Koomen op laagdrempelige wijze het notenschrift leert en kennis maakt met de diverse instrumenten die de muziekvereniging rijk is.

 

Overige informatie vindt u op de website.

Een muzikale groet,

Richard Kok.